Op zoek naar een duurzame, gemakkelijke, mooie vloer? Dan is een vinyl vloer precies wat voor u!.

Vinyl vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en isoleren goed. Dit zijn de praktische eigenschappen van vinyl waardoor ze in veel ruimtes gebruikt kunnen worden.  Geknoeid in de keuken? Geen probleem u veegt het zo van uw vinyl vloer af!  Door de sterke laag van vinyl is het onderhoud erg gemakkelijk. Van vinyl kunt u jarenlang plezier beleven zonder dat er opvallende gebruikssporen op terug te vinden zijn.

Vinyl is comfortabel en heeft een warme uitstraling. De vloer zelf voelt nooit koud aan. In uw woning wilt u geen last van koude voeten hebben. Met een vinyl vloer creëert u een echt thuis en heeft u dit niet. Bovendien is vinyl goed te combineren met vloerverwarming. Dat is helemaal lekker warm.

Veelzijdigheid van vinyl
Er zijn vele dessins dus de keuze is zeer groot. Houdt u van natuurlijk hout of steen? Een monochroom dessin of een glinsterende metaalachtige vloer? Er is altijd een type vinyl die past in uw woning. Wij van Lenis leveren alleen de kwaliteitsmerken in vinyl en kunnen u adviseren wat de beste keuze is voor uw ruimte.