Een stijlvolle en elegante uitstraling, dat is wat u creëert met transparante gordijnen. Bovendien zijn transparante gordijnen functioneel. Ze filteren namelijk het felle
daglicht en dempen het geluid. Bent u op zoek naar een beetje privacy? Dan kunnen transparante gordijnen hiervoor een oplossing zijn.

Er zijn verschillende mate van transparantie. Er zijn gordijnen waar u overdag niet doorheen kunt kijken en waarbij ‘s avonds enkel schaduwen te zien zijn. Er zijn ook gordijnen waar u zowel ‘s middags als ‘s avonds doorheen kunt kijken. Bedenk dus zelf hoeveel privacy u wilt.

Transparante gordijnen

Vitrage en gordijnen combineren
Met vitrages brengt u sfeer in u interieur. Ze worden veel gebruikt in de woonkamer of slaapkamer. Door de transparante stof en de dunne kwaliteit wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

Vind u het lastig om de juiste vitrage en gordijnen te kiezen? Bij Deco home Lenis staat er altijd iemand klaar om u zo goed mogelijk te helpen met uw keuze.