Behoefte aan een behaaglijk, comfortabel, sfeervol en warm huis? Dan is tapijt een goede keuze voor u! De wereld om ons heen verhard en daarom verlangen we naar zachtheid. Tapijt helemaal terug van weg geweest en dat is niet voor niets!

Tapijt heeft namelijk veel voordelen. Het heeft een geluid- en warmte isolerend effect en verbetert de algehele akoestiek in uw woning. Hierdoor kan de verwarming dus een graadje lager. Dat is toch een makkelijke manier om energie en geld te besparen. Voor het stofferen van trappen heeft tapijt ook vaak de voorkeur. Het is stroever en dus veiliger. Hierdoor is de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd. Met name in een gezin met kinderen is het fijn dat de kans op deze ongelukjes voorkomen kunnen worden. De keuze voor tapijt kan de veiligheid in huis aanzienlijk verbeteren.

Veelzijdigheid van tapijt
Tegenwoordig is tapijt zeker niet saai of ouderwets. Een praktisch bouclé tapijt past bijvoorbeeld perfect in een modern interieur. Ook is tapijt erg veelzijdig. Er zijn talloze kwaliteiten, kleuren en toepassingen. Bij Lenis vindt u tapijten van bekende merken. Wij kunnen u deskundig adviseren en de vakman staat voor u klaar om het professioneel te leggen. Wij houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en kijken naar de (woon)ruimte waar het tapijt gelegd moet worden.