Paneelgordijnen kunnen je schuifpui of grote hoge ramen net wat stijlvoller maken. Ze zijn een echte eyecatcher in je interieur. De strakke vormgeving en imposante maatvoering geven je woning meer stijl en sfeer. Bovendien zorgen paneelgordijnen voor meer privacy, terwijl de ruimte wel lekker licht blijft. Paneelgordijnen kunnen op maat worden gemaakt. Zo passen ze altijd perfect bij de grootte van jouw raam.

binnenzonwering-paneelgordijn-Bece-wit.jpg

Mogelijkheden van paneelgordijnen
De mogelijkheden van paneelgordijnen zijn groter dan je zou denken.  Heb je geen schuifpui, openslaande deur of grote hoge ramen en je wilt toch graag paneelgordijnen in je woning? Geen zorgen, want paneelgordijnen kunnen altijd. Paneelgordijnen kunnen ook gebruikt worden als roomdivider. Dit is ideaal als je de ruimte graag een intiemere sfeer wil geven. Op deze manier deel je de ruimte op een speelse en creatieve manier in twee gedeelten.

Je maakt je interieur pas echt bijzonder als je een paneelgordijn gebruikt als kastdeur. Lekker creatief en bijzonder! Ook voor het moderne interieur is een paneelgordijn heel mooi. Je kunt de gordijnen goed afwerken met een aluminium onderlat voor een moderne uitstraling.

Rolgordijnen zijn te verkrijgen in dezelfde stof als de paneelgordijnen. Hierdoor kun je ook kleinere ramen in dezelfde kamer dezelfde uitstraling geven en blijft je interieur één geheel.

Bij Decokay Lenis hebben we paneelgordijnen van de beste kwaliteiten en met de mooiste dessins. Combineer verschillende stoffen met elkaar voor een eigenwijze, maar leuke uitstraling. Verschillende paneelgordijnen in dezelfde kleurstijl zorgen voor een prachtig effect. Een licht paneelgordijn met bruine print in het midden en met twee bruine gordijnen ernaast geeft een mooie look. Kom kijken en vraag advies naar de vele mogelijkheden. U slaagt altijd bij Decokay Lenis.