Met  natuurlijke wandbekleding haal je een stukje natuur in huis. Of je nu van de natuur houd of niet, met natuurlijke wandbekleding wordt elke ruimte een echt pareltje. Van houten planken tot en met kokosnootschillen.
Natuurlijke wandbekleding zorgt voor een gehele nieuwe look. Een muur van gerecycled hout voor een warme look of een wand die bestaat uit mozaïekstukjes van een kokosschaal voor een exotisch tintje. Bedenk het maar of u kunt uw muur er mee pimpen.

Boomschors, houtresten en kokosnootschalen worden verwerkt tot driedimensionale tegels. Tegels die u met al het gemak op de wand aan kunt brengen. Robuust doordat het niet geheel gladde tegels zijn en verfijnd door de afwerking. Deze wandbekleding maakt elke ruimte trendy.

Goed voor mens en milieu
De natuurlijke wandbekleding wordt met de hand gemaakt en krijgt de benodigde zorg en aandacht. De producten komen rechtstreeks uit de natuur en worden verwerkt in mozaïektegels. De tegels zijn licht, gemakkelijk aan te brengen en waterdicht. Het is de ideale bekleding om een ruimte een sfeervolle uitstraling te geven. Van keuken tot kantoor tot en met de slaapkamer aan toe. In de natuur komen mensen tot rust, dus waarom die rust niet in je huis halen?

Wij van Lenis woninginrichting hebben de natuurlijk wandbekleding die u wenst. Wit, bruin, natuurlijke tinten of grijs, welke kleur u ook wilt wij hebben het.