Wil je spelen met het binnenkomende zonlicht? Dan zijn jaloezieën echt iets voor jou.

Horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën en vlinderjaloezieën, tegenwoordig kan het allemaal. Bij Decokay Lenis kun u kiezen welke jaloezie het beste bij uw woning of smaak past. Bij ons vindt u jaloezieën van bekende merken maar ook van ons eigen merk.

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën passen in veel verschillende soorten interieur. Dit komt door de beschikbaarheid van het grote assortiment aan materialen, kleuren en details. Zoekt u houten jaloezieën of liever een jaloezie van een transparante kunststof voor in een modern interieur? Bij Decokay Lenis vind u het allemaal. Bovendien zijn horizontale jaloezieën ook nog eens heel handig. Je krijgt namelijk de controle over het binnenkomende zonlicht met één simpele beweging! De collectie kan geheel naar wens persoonlijk gemaakt worden met decoratieve accessoires en details.

Verticale jaloezieën
Hip, strak en modern. Dat is de nieuwe generatie verticale jaloezieën. Deze laten zien dat moderne uitstraling en functionaliteit uitstekend samengaan! Heb je een prachtige unieke raamvorm, deur of erker die je graag wilt aankleden met een zonwering? Dan is een verticale jaloezie een sfeervolle oplossing. Door het gebruik van verschillende materialen en maatvoering krijgt deze binnenzonwering een eigentijdse look.

Vlinderjaloezieën
Iets minder bekend, maar zeker niet minder mooi zijn vlinderjaloezieën! De beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen worden gecombineerd in de vlinderjaloezie. Geopend geven deze jaloezieën vrij uitzicht, terwijl ze in een simpele beweging zorgen voor privacy. De vlinderjaloezie is een echte innovatie op het gebied van raamdecoratie.