In de zomer is het heerlijk om de deur open te zetten voor een frisse bries. Echter zit hier een nare bijkomstigheid aan. Want jij wil toch ook geen rondzoemende insecten in je huis? Het plaatsen van een hor is dan de ideale oplossing. Laat de zomerwind zorgeloos door je woning waaien en geniet van een fris en fijn leefklimaat.

binnenzonwering-hor-decorette-grijs.jpg

Verschillende horren
Er zijn veel verschillende horren verkrijgbaar. Maar welke past nu het beste bij je raam of deur? Dit is afhankelijk van de manier waarop een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt.

Voorzethor
Een voorzethor is bijvoorbeeld ideaal voor naar binnendraaiende, buitendraaiende of schuivende ramen. Deze hor kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en haal je er makkelijk uit door een handig klemsysteem. De voorzethor ziet er ook nog eens erg netjes uit. Dit komt mede door het op maat gemaakte en mooi vormgegeven profiel.

Inklemhor
De inklemhor is perfect voor een draaikiep raam. Een voordeel van deze hor is dat schroeven of boren niet nodig is! Je klemt deze hor gemakkelijk voor je raam. Het raam opent en sluit zich nog steeds zonder moeite. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is deze hor verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Plisséhor
Ben je op zoek naar een strak vormgegeven hor? Dan is de plisséhor misschien wel wat voor jou! Deze is gemaakt van het welbekende gevouwen gaas. De plisséhor kan van links naar rechts bediend worden. Dit kost weinig kracht en gebeurt bijna geruisloos. De aluminium profielen zorgen voor een strakke en luxe uitstraling. Een ander leuk bijkomend voordeel: de hor is uitneembaar voor de schoonmaak!

Hor met scharnieren
Een scharnierende hordeur is ideaal voor openslaande deuren. Deze wordt aan één kant bevestigd met scharnieren en sluit aan de andere kant met een magneetsluiting. Heel gemakkelijk te bedienen dus!