Met gordijnen maakt u de juiste sfeer in uw interieur. Zoekt u naar een intieme sfeer, een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? Neem dan eens een kijkje op de gordijnenafdeling van Lenis!

Winkel

De juiste gordijnen kiezen
Met het ophangen van gordijnen creëert u een bepaalde sfeer. Deze moet passen bij uw smaak en bij de rest van je interieur. Wilt u een intieme sfeer? Kies dan voor een vitrage met een overgordijn in een warme tint. Hierdoor krijg u de warme en intieme sfeer die u wenst. Houd u meer van een moderne uitstraling? Kies dan voor gordijnen. Deze zijn het stoffige ouderwetse karakter inmiddels wel kwijt, want er is genoeg keuze in moderne gordijnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor organza met een weerschijnend effect in een andere kleur. Ook voor de liefhebber van een stoer interieur zijn er genoeg gordijnen te verkrijgen. Natuurlijke materialen met een grove structuur zorgen voor dit effect. Linnen en katoen geven bijvoorbeeld een stoere uitstraling aan uw woning.

Wilt u een bijzondere uitstraling in uw woning of een uitstraling die een beetje eigenwijs is? Mix dan verschillende stijlen met elkaar. Combineer bijvoorbeeld een klassieke houten vloer met moderne gordijnen in een off-white kleur. Of kies bij een moderne betonnen vloer voor warm getinte gordijnen. Zo creëer je meer sfeer in uw huis.

Hou niet alleen rekening met de sfeer van uw interieur, maar hou ook rekening met de stijl van je huis. Dit is ook erg belangrijk! In oude huizen doen bijvoorbeeld geplooide, rijke stoffen het erg goed. In nieuwbouw komen rechte gordijnen erg goed tot hun recht.

Bij Lenis vind u een enorme collectie gordijnstoffen. Linnen, katoen, velours, we kunnen het allemaal aanbieden. Gordijnen zijn bovendien erg praktisch en fungeren niet alleen als decoratie. Het is fijn om ‘s avonds de gordijnen te sluiten en geen nieuwsgierige inkijk in uw woning te hebben. Tevens hebben gordijnen een isolerende werking, zodat ze ook nog een energiebesparende functie hebben.