Heb je een bijzondere raamvorm in je huis? En weet je niet goed welke raamdecoratie hierbij past? Plissé en dupli gordijnen zijn hiervoor heel geschikt! Door de harmonica vouw wordt er een vriendelijke sfeer gecreëerd.

binnenzonwering-dupli-en-plisse-rolgordijn-Bece-bruin.jpg

Transparant of juist geheel verduisterend, prachtige kleuren en materialen, de plissé collectie van Decokay Lenis heeft het allemaal. In een serre zijn plissé gordijnen bijvoorbeeld heel geschikt. Parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen zorgen voor een goede zon- en warmtewering. Zo kun je heerlijk in je serre zitten zonder last te hebben van de warmte. Bovendien zorgt het voor een hele gezellige sfeer!

Bij Decokay Lenis vind je de decoratieve Luxaflex Plissé Shades. Deze zijn een waar juweel voor je interieur. Bovendien zijn ze veelzijdig. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Natuurlijk kun je bij Decokay Lenis ook terecht voor het huismerk. Prachtige raamdecoratie voor een mooie prijs.

Dupli en plissé gordijnen op maat
Voor dupli of plissé gordijnen op maat ben je bij Decokay Lenis aan het juiste adres. Decokay Lenis adviseert en meet aan huis. Door vakkundige mensen wordt jouw raamdecoratie perfect op maat gemaakt. Ook over het monteren hoef je je geen zorgen te maken. Je bent verzekerd van het beste eindresultaat en je kunt jarenlang plezier hebben van je zonwering. Zelfs voor de meest unieke raamvormen kan er prachtige raamdecoratie worden gemaakt. Het mooiste van allemaal is: deze service is helemaal gratis!