De eenvoud van een rolgordijn kan elke ruimte in huis of op kantoor sieren. Door gebruik van verschillende stoffen en materialen kun je spelen met het binnenvallende licht.

binnenzonwering-duo-rolgordijn-Bece-grijs.jpg

Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!

Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen geven je interieur een speels effect. Deze gordijnen bestaan uit twee stoflagen van transparante en niet-transparante banen. Je kunt de lichtinval bepalen door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. Spelen met licht wordt zo heel gemakkelijk. Bij Decokay Lenis hebben we een collectie met duo rolgordijnen met de mooiste stoffen en kleuren. Ook bijvoorbeeld in een verduisterende stof, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de slaapkamer!

Luxaflex
Heb je liever een standaard rolgordijn? Ook op dat gebied heeft Decokay Lenis genoeg keuze. Kies uit het grote aanbod van kleuren en maten. Ideaal voor degene die niet wil spelen met licht. De Luxaflex Facette Shades hebben een innovatieve techniek. Bij deze raamdecoratie kun je de afzonderlijke onderdelen onafhankelijk van elkaar laten bewegen. De stoffen zijn verfijnd en van hoge kwaliteit. Samen zorgt dit voor een elegant en ruimtelijk effect. Je kunt de balans tussen licht en privacy makkelijk zelf regelen met de Luxaflex Facette Shades.

Luxaflex Facette® Shades
Wil je graag de balans tussen licht en privacy op elk gewenst tijdstip van de dag zelf kunnen regelen? Dan zijn Luxaflex Facette® Shades de oplossing. De innovatieve techniek bied je de mogelijkheid de afzonderlijke onderdelen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Deze techniek in combinatie met stoffen van de beste kwaliteit zorgen voor een bijzonder verfijnd, elegant en ruimtelijk effect.