Dessin behang is behang waar u uw persoonlijke stijl in terug kunt laten komen! Er is een groot assortiment dus er zit gegarandeerd iets bij wat u aanspreekt. U kunt kiezen voor prints zoals hout en zand en zo creëer je een natuurlijke uitstraling. Kiest u voor kleurrijke, grafische prints of strepen of kiest u voor het welbekende bloemenpatroon?

Bloemen

Dessin behang kiezen
Heb u een prachtig dessin behang op het oog? Houd dan rekening met de ruimte die u wilt gaan bekleden. Met dessin behang kun je namelijk de atmosfeer en de ruimtelijke werking van een kamer beïnvloeden. Wilt u dat de ruimte groter lijkt? Kies dan voor lichte kleuren. Donkere kleuren maken de ruimte juist kleiner en knusser. Dit is ideaal voor grote ruimtes die u wat meer gezelligheid wil geven.

Buiten de kleur moet er ook na worden gedacht over de print. Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie accentueren. Heb u een groot behangpatroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kunt u beter een behang met een kleiner patroon kiezen.

Bent u ook zo enthousiast geworden over het leuke dessin behang? Kom je dan eens vrijblijvend verdiepen in het uitgebreide assortiment bij Lenis!