Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Schildersbedrijf Lenis is uw betrouwbare specialist met meer dan 120 jaar ervaring in buitenschilderwerk. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, woningcoöperaties en overheden.

Bescherm uw materialen met goed schilderwerk

Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is.

P1000221

Belangrijkste redenen voor van buitenschilderwerk
• Uw woning (hout/gevel) wordt goed beschermd tegen weersinvloeden, houtrot en dergelijke.
• Uw woning ziet er beter en verzorgder uit en stijgt hierdoor in waarde.

Werkwijze bij buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. Bij het werken op hoogte gebruiken wij een steiger of een eigen hoogwerker. Als het eventueel slecht weer is kunnen we toch doorwerken, zodat uw planning niet in gevaar komt. Wij maken dan gebruik van afgesloten tenten. Alle loszittende en bladderende lagen worden verwijderd. Vervolgens wordt de te schilderen ondergrond goed ontvet en geschuurd. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor gebruiken wij topkwaliteit hoogglansverf. Als de schilders klaar zijn wordt alles opgeruimd en is uw bezit weer als nieuw.

IMG_0292

Naast het normale onderhouds schilderwerk kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor restauratie en renovatie schilderwerk.