Binnenzonwering is multifunctioneel. Het is raamdecoratie en heeft ook meteen een functionele toepassing en dient als zonwering. Decokay Lenis heeft een brede collectie aan zonwering van verschillende materialen zoals hout, kunststof, aluminium en stof. U kunt bij ons terecht voor:

  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Horizontale en verticale jaloezieën
  • Plissé- en dupligordijnen
  • Shutters
  • Paneelgordijnen

Mogelijkheden binnenzonwering

Zoekt u een praktische zonwering waarmee de lichtinval op elk moment eenvoudig buiten gehouden kan worden ? Dan kunt u het beste kiezen voor jaloezieën. Ze zijn handig in gebruik en passen in bijna elk interieur. Brede of smalle lamellen, aluminium, PVC of hout, het kan allemaal.

Wil je naast zonwering ook een verduisterende functie? Dan zijn rolgordijnen perfect. In de slaapkamer zijn rolgordijnen ideaal waarbij u kunt kiezen uit verduisterende of transparante rolgordijnen. Het is maar wat u wilt. Voor in de badkamer zijn er speciale rolgordijnen die goed tegen vocht kunnen.

Voor een elegante uitstraling kun je kiezen voor plisségordijnen. Deze geven net dat beetje meer aan je interieur. De geplooide gordijnen zijn strak gevouwen en kunnen het gewenste deel van het raam bedekken.

Shutters zijn luiken met verstelbare horizontale latten en kunnen een bijzonder knusse sfeer in je huis creëren. De lamellen van de luiken hoeven niet helemaal gesloten te worden om het zonlicht tegen te houden, waardoor je de ruimte licht en mooi houd.

Bij Decokay Lenis vind je onder andere deze binnenzonweringen. Er is altijd wel een zonwering die past bij je interieur en wensen. De interieurspecialisten van Decokay Lenis kunnen je uitstekend ondersteunen in je keuze.