Binnen schilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Als u voor uw binnen schilderwerk voor Lenis kiest, dan kiest u voor een specialist met meer dan 120 jaar ervaring. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, aannemers, woningcoöperaties en overheden.

Bescherm uw materialen met goed schilderwerk

IMG_0299

 

Naast een decorerende functie, heeft binnen schilderwerk ook een beschermende functie. Dankzij een verflaag worden materialen namelijk beschermd tegen vocht, slijtage en schimmels.

Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en andere materialen. Door bijvoorbeeld koken, condens vanwege koude ramen en muren, gebruik van de douche of van de verwarming ontstaat waterdamp. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

 

Werkwijze bij binnen schilderwerk

IMG_0291

Bij binnen schilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. De te schilderen ondergrond gaan wij ontvetten en schuren. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor gebruiken wij topkwaliteit acrylverf. Als de schilders klaar zijn wordt alles opgeruimd en laten wij uw ruimte weer netjes achter.