Lenis Wolvega stapt over naar DECOKAY

Vanaf 1 januari 2017 werkt Lenis Wolvega samen met Decokay. Met deze overstap – van Decohome naar Decokay – kan Lenis haar klanten nog beter van dienst zijn. Decokay Lenis bedient de gehele regio. De klant kan rekenen op gericht advies, montagedienst aan huis, de nieuwste trends en een service zoals u gewend bent. Deze stap is ook terug te vinden in de verschillende media waaronder Ondernemend Friesland en De Stellingwerf.

Lage BTW tarief van 6% geldt ook bij energiebesparing!

Wanneer u uw enkel glas vervangt door dubbel glas levert u dit een  direct voordeel op. De overheid stimuleert de komende drie jaar het energie besparen. Wanneer particuliere woningeigenaren en VvE’s energiebesparende maatregelen treffen, zoals bijvoorbeeld het laten plaatsen van isolerend glas kan men gebruik maken van een subsidie en het 6% BTW tarief. Kijk voor meer informatie op de speciale website http://www.onderhoudnl.nl/isolatie

Buitenleven bij Schildersbedrijf Lenis .

Een terrasoverkapping zorgt, ongeacht het weer, voor een stuk meer woonoppervlakte. Een avond in het voor- of najaar langer buiten genieten. Of zelfs ’s winters buiten genieten van uw tuin. Geef uw tuinmeubelen de juiste bescherming en laat ze het hele jaar buiten staan. Op onze website lenisbuitenleven.nl vindt u het buitenleven assortiment. Zelf het ultieme buitenleven gevoel ervaren? Neem contact met ons op voor de beste oplossing voor u.

Subsidieregeling - Nul op de Meter.

Vanaf 1 juni 2016 is er een nieuwe Friese subsidieregeling: Nul op de Meter (NoM). Particuliere woningeigenaren kunnen tot maximaal € 9.000 subsidie krijgen voor energieneutrale renovatie. De provincie Fryslân stelt hiervoor €450.000,- beschikbaar. Nul op de Meter is een aanvulling op de Friese energiepremie. Het is bedoeld voor huizenbezitters die een stap verder willen gaan in het verduurzamen van hun woning. Een Nul op de meter woning gaat verder dan energiebesparende maatregelen: gemiddeld energieneutraal wonen. Woningeigenaren hebben hierdoor lagere woonlasten en een behaaglijker huis. Lenis Schilders kan met u meedenken voor het glaswerk en het rendement hierop. Kijk op de site voor de gehele regeling en hoe u subsidie kunt aanvragen.

Vakantie periode 2016.

In de vakantie periode blijven wij gewoon open!

Summer

Voor uw vakantieklussen kunt u dus bij ons terecht voor verf, glas, raamdecoratie, binnen- en buitenzonwering, vloerbedekking, laminaat, horren en de rest van ons assortiment. Dus bij Lenis bent u aan het juiste adres van plafond tot vloer!

Lenis Schilders 120 jaar

In 2016 bestaat Schildersbedrijf Lenis 120 jaar. De eerste aanwijsbare activiteiten van het schildersbedrijf brengt in 1896. De bedrijfsvoering is van vader op zoon gegaan. Op dit moment ligt de leiding bij de 4e generatie.